mandag den 26. marts 2012

Sidespringshandling nr 135.

I disse uger er jeg ved at læse til eksamen, og hold op hvor er jeg blevet god til at lave sidespringshandlinger. Dette er resultatet på en af sidespringshandlingerne.
Der er allerede en mere på vej. På torsdag skal jeg til eksamen og hvor jeg dog glæder mig til at den er overstået så jeg kan være kreativ uden at kalde det en sidespringshandling, og IKKE have dårlig samvittighed over at jeg ikke læser :)

torsdag den 22. marts 2012

Endnu en elefant kom til verden

Jeg har tidligere lavet en af disse elefanter, og nu er endnu en kommet til verden. Opskriften er fra Stof og Stil og garnet er købt i Søstrene Grene.


tirsdag den 20. marts 2012

Opmuntring :)

Lige nu læser jeg til DKK-eksamen (Dansk, kultur og kommunikation) og hold op hvor har jeg allerede lavet mange sidespringshandlinger. Jeg faldt lige over denne i en af mine sidespringshandlinger. En dejlig opmuntring midt i eksamenslæsningen.

onsdag den 14. marts 2012

Små søde skåle...

På en indkøbstur i Netto i dag fandt jeg disse små skåle i dejlige farver. Det tog godt nok lidt til at få overtalt min mand Henrik til at vi ikke ville kunne undvære disse skåle :) 8kr pr styk - et fund i mine øjne. De blev allerede taget i brug til aftensmaden.
 


tirsdag den 13. marts 2012

Alle regnbuens farver - minder gennem billeder

Tidligere i dag sad jeg og kiggede nogle gamle billeder igennem. Jeg stoppede op ved nogle billeder fra i sommers hvor vi var i Aros. Vi var oppe i 'Rainbow' hvor vi kunne se Århus i alle regnbuens farver :) Ihh hvor var det smukt og en sjov oplevelse.
Hvor er billeder dog bare en god måde at gemme minder på!


mandag den 12. marts 2012

MacBook Sleeve

Nu kan Mac'en blive klædt på til foråret. Opskriften er fra Lutter Idyls Hjemmeside.
Jeg har allerede lyst til at lave den i andre farver, men det er manden ikke helt enig i :D Han mener at jeg skal have gjort nogle af mine andre kreative projekter færdige først - det har han nok lidt ret i...


torsdag den 8. marts 2012

Keyhangers!

Jeg lærte for et par uger siden at lave stjernehækling. Fandt nogle billeder på nettet, og måtte straks lære at hækle sådan. Når jeg opdager noget nyt eller finder et nyt projekt, så kan jeg slet ikke lægge hæklenålen fra mig - så skal det laves med det samme.
Stjernehæklingen blev til nogle keyhangers og er blevet til små gaver!

tirsdag den 6. marts 2012

Projekt køkkenhave!

I efteråret gravede Henrik og jeg ud til en køkkenhave, og nu kommer tiden hvor vi skal til at i gang med at få vores frø til at spire! Vi har købt et minidrivhus - og ja, det er virkelig mini, til at få nogle af vores afgrøder til at spire i :)
Ingen af os har store erfaringer med køkkenhave - så nu må vi se hvordan det går! Men vi glæder os til at komme i gang - nu må nattefrosten godt snart forsvinde :)

mandag den 5. marts 2012

En jæger gik at jage...

Min far er jæger, og til hans fødselsdag havde jeg hæklet denne til ham :)
Et lille dådyr - hvem kan dog finde på at skyde sådan én?