fredag den 31. januar 2014

ENDELIG!

Så blev baby/barnevogns tæppet endelig færdigt...
Det har været lidt af en kamp at få hæftet alle de ender... Hvis jeg engang skal lave et tæppe mere, så tror jeg, at jeg skal finde en opskrift, hvor der ikke skal skiftes farve så tit.
Men er nu meget glad for resultatet.
Jeg har hæklet bedstemor firkanterne sammen ved at lave 2 lm og så en fastmaske i den yderste m på firkanten og så 2 lm og en fm i den modsatte lap - ligesom Farmor har lært mig :)
Rundt om tæppet har jeg lavet en muslingekant. *1 fm, spring 2 m over, 5 st i næste m, spring 2m over* gentages.
Når jeg engang gider at lave noget igen med disse farvekombinationer, vil jeg lave noget accessories til tæppet. Enten bolde, rangle, bamse eller noget helt fjerde...



I kampen om at blive en bedre 'strikker', så er denne stribede djævlehue blevet til.
Opskriften er at finde på Hendes Verdens hjemmeside.




torsdag den 16. januar 2014

Nytårsforsæt...

Ja, normalt er jeg ikke så stor tilhænger af nytårsforsætter... Men i år tænkte jeg lidt på det, og der var alligevel noget, som jeg havde lyst til at forsøge mig med... Nemlig at blive bedre til at strikke og ikke mindst, at kunne læse opskrifterne.
Jeg har tidligere strikket, men så har jeg fået stor hjælp af mor til at tyde opskrifterne, og så har jeg lært dem udenad. Sidste vinter startede jeg på at strikke en trøje til min mand, men den nåede jeg ikke så langt med. Jeg kom frem til at det nok var et for stort projekt at starte med. SÅ nu går det løs med nogle mindre strikkeprojekter... Her er det første resultat:
Opskriften er fra Farmorfabrikkens blog, og kan findes her. Det er en rigtig god opskrift med en god vejledning.
Nu mangler jeg bare at finde nogle knapper som kan passe til...